L'equip Blau, on participava el Grup Xou Petit de l’Aldea, guanya el Catalunya Stars de Patinatge Artístic.

dilluns, 30 de setembre de 2019



Un Pavelló de Girona-Fontajau ple de gom a gom amb més de 4.000 espectadors a les graderies ha vibrat aquest dissabte amb el III Catalunya Stars, la competició-espectacle de patinatge artístic en la que l’equip Blau, capitanejat per Carla Escrich i Sergio Canales, s’ha imposat amb un total de 421,2 punts al Groc, que n’ha sumat 416,6, i al Vermell, que n’ha obtingut 415,9 després de comptabilitzar la puntuació de quatre jutges internacionals i la popular del públic per mitjà d’Instagram.
Tres equips formats per representants de totes les modalitats del patinatge artístic català, la majoria d’ells medallistes mundials i europeus, s’han enfrontat en aquesta innovadora i espectacular competició retransmesa en directe per les televisions locals de la Xarxa i la seva plataforma de continguts audiovisuals Xala! en la que cada un d’ells ha tingut onze actuacions.

L’equip guanyador l’han format Withouth the sun (Xous Petit/CP L’Aldea), Sira Bella (Lliure Cadet/CP Parets), Meritxell Bachero (Solo Dance/CPA Vilanova), 112 (Xous Júnior/PA Tordera), Ivan Pérez (Lliure Júnior/CE Vidrerenc), Carla Escrich (Lliure Sènior/CPA Caldes d’Estrac), Sergio Canales (Lliure Sènior/Reus Deportiu), Plàstic (Xous Quartet/Foment Cardoní), Àngela Martín-Mora (Inline/CE Roller BCN), Reflexió (Xous Gran/PA Masnou) i Pol Torres (Lliure Júnior/PA Mataró).
Segon ha estat l’equip Groc, capitanejat per Llorenç Àlvarez i Núria Gas i amb les campiones del món de xous del CPA Girona i el campió del món júnior Pau Garcia entre els seus integrants, i tercer el Vermell, els capitans del qual han estat Pere Marsinyach i Sílvia Rodríguez i en el que també hi havia el xou gran del CPA Olot.
La millor puntuació dels jutges l’han compartit el CP L’Aldea, campió del món de xous petits i integrant de l’equip Blau guanyador, i Pau García, campió del món júnior, que formava part del Groc, amb 29,9 punts, mentre que la del CPA Olot ha estat l’actuació més ben puntuada de l’equip Vermell amb 29,6 punts.
En la votació popular, els patinadors del CP L’Aldea també han estat els més votats juntament amb el PA El Masnou, tots dos amb 10 punts.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.