L’ Institut de Camarles, durant els dos pròxims cursos gaudirà de dos projectes Erasmus+ KA229 d' intercanvi d' alumnat

dimecres, 2 d’octubre del 2019


D'un dels projectes, anomenat , "Waste Steam Managers" el mateix Institut  son coordinadors i el portaran a terme amb els alumnes de 3r i 4t d'ESO el proper curs . En aquest projecte els alumnes realitzaran una sèrie d'activitats relacionades amb les matèries de ciències, sobretot relacionades en l'estalvi d'aigua, energia, roba, temps i menjar . El projecte es fa juntament amb la col·laboració d'escoles de Turquia, Eslovènia, Polònia, Romania i Portugal, països als quals viatjaran els nostres alumnes juntament amb professors i professores.

L'altre projecte, anomenat, "Era+  lntegrated  Learning  Challenges" ,  el portaran  a  terme  els alumnes de 1r i 2n de BAT del proper curs, juntament amb escoles de Grècia, Bulgària , Alemanya, Eslovàquia i Romania. Aquests alumnes realitzaran un projecte en què aprofundiran  en  la  cultura  i  literatura Europea, tot i que també faran activitats relacionades amb ciències i matemàtiques .

Aquests projectes  ajudaran a donar prestigi a l’Institut de Camarles , fent-los centre de referència en intercanvis culturals i treball per projectes europeus en la nostra zona d'influència, i està cofinançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea ,i  el Servei Espanyol per la Internacionalització de l’Educació (SEPIE)

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.