Ruta de Tapes de l’Aldea

dimecres, 30 d’octubre de 2019El segon i tercer cap de setmana de novembre arriba la Ruta de Tapes de l’Aldea, en aquesta edició hi participen 8 bars i restaurants locals que ens oferiran les seues millors tapes.
Irene Negre regidoria de Ciutadania  : “Com podreu veure són unes tapes molt elaborades que ens deixaran un molt bon sabor de boca. S’ha dotat de més premis per als participants de la ruta, per tal d’incentivar la participació. També tenim concurs d’Instagramers i sorteig de 600€ en publicitat a Antena Aldaia per al restaurador que guanyi el premi a la millor tapa de la tardor 2019.També com a novetat, tenim un patrocinador de la Ruta, l’Estrella DAMM. Des de la Regidoria de Ciutadania només puc donar les gràcies una vegada més a tothom que fa possible la Ruta de les Tapes i també a tothom que hi col·labora. Un plaer a l’abast de tothom per només 2,5 € la tapa. ”


Per facilitar la ubicació dels restaurants que participen teniu disponible un mapa al Google Maps al següent enllaç: https://bit.ly/2JyrMS2 , on podreu veure la localització dels 8 restauradors.
Llibret

Ubicació restauradors Google Maps

Cartells

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.