Els Pallassos de la tele al Col·legi 21 d’Abril

dijous, 21 de novembre del 2019En motiu de la temàtica  d'aquest any de l'Scrua sobre el circ, el passat dijous 14 de novembre del 2019  a les 15:15h. els alumnes de Cicle inicial de l’escola 21 d’Abril  van fer una representació de quatre cançons dels Pallassos de la tele a l’aula de psicomotricitat del nostre centre. A l’acte es van convidar als familiars dels alumnes.
L’actuació va començar amb l’entrada dels alumnes de primer i segon  ballant la cançó:  Había una vez un circo...  tot saludant als familiars.
La directora de l’escola Marta Masdeu  acompanyada de  les tutores de Cicle Inicial i la mestra de música van fer la presentació de l'acte . El lema va ser  reviure les cançons dels Pallassos  de la tele que tots coneixem i que els seus fills/ néts han estat  treballant  a l’escola i així  fer d'aquesta tarda una tarda de records i vivències de la nostra infància.
 Esperant  que amb aquests balls  es crees un ambient de record i es transportessin  a aquella època dels inicis del circ.

L’alumnat  de primer van començar els balls representant:  Susanita tiene un ratón. Tot seguit els alumnes de segon van    ballar : la gallina Turuleta.

Després els alumnes de primer van tornar a sortir a pista per ballar: Vamos de paseo i per tancar les actuacions els alumnes de segon van ballar: Hola don pepito, Hola don José.Al final dels balls vam  demanar  la  participació dels familiars per poder ballar amb els seus fills i fer fotografies que s'utilitzaran per elaborar el mural de l'Scrua.
L’alumnat  de segon acompanyats dels seus familiars  van ballar: Hola don pepito, Hola don José.Tot seguit va ser el torn dels familiars i l’alumnat de primer repetint l’actuació: Vamos de paseo. Per finalitzar l’acte vam demanar als assistents que fessin dues files amb les tutores i l’alumnat per fer fotos de cada família amb el seu fill.En acabar es va fer un comiat agraint l’esforç de l’alumnat i la col·laboració dels familiars. Va estar una tarda en família molt divertida.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.