Erasmus + a l'Institut de Camarles

divendres, 29 de novembre del 2019


L’Institut de Camarles forma part d’un grup d’instituts que gaudeixen de beques Erasmus+. Durant dos cursos, el curs 2019 2020 i el 2020 2021, participarem en dos projectes Erasmus KA229 en els quals hi participen tant alumnes com professors. En el projecte que participaran alumnes de 3 r d’ESO, l’institut és el coordinador, i rep el títol «Smart Waste Managers» pretén conscienciar els alumnes del fet que gastant menys pots produir més «less means more». Els països participants a part de nosaltres són: Turquia, Portugal, Polònia, Eslovènia i Romania. Tots els alumnes de 3 r
participaran en el projecte però només 17 seran becats i viatjaran gratuïtament als països esmentats.L’altre projecte, anomenat «Era+ Integrated Learning Challenges», participaran alumnes de 1r de Batxillerat. En aquest projecte l’institut participa com a soci col·laborador. Els altres països participants són: Grècia (país coordinador), Alemanya, Bulgària, Eslovàquia i Romania. Viatjaran professors implicats en el projecte i 18 alumnes en total. Els alumnes aprofundiran en el coneixement de la dimensió europea des dels aspectes culturals, geogràfics i històrics; a més, desenvoluparan el seu procés en l’aprenentatge des de l’enfocament d’intel·ligències múltiples.
Del 22 al 25 d’octubre, Olga Bertomeu, coordinadora del projecte i Feli Icart, directora del centre, van estar a Corfú per tal de rebre formació necessària per portar-lo endavant. Olga, com a ambaixadora eTwinning, va donar formació sobre la plataforma TwinSapce.
Del 10 al 15 de novembre, Olga Bertomeu i Carme Sabater van participar en unes jornades de formació STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Maths) a Istambul. La formació va tenir lloc a Turquia, a l’institut IBB Barbaros Hayrettin Pasa, on tenen una llarga experiència en projectes d’aquest tipus. Allí es va parlar de les activitats que es duran a terme amb els estudiants de 3r i de les pròximes mobilitats que ja seran amb alumnes: Portugal (primera setmana de març) i Polònia (tercera setmana de maig).
Des del centre : "estem molt satisfets amb el repte i esperem que els resultats i les experiències viscudes per tota la comunitat educativa marquin un punt d’inflexió en el nostre institut. ".


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.