L’Ajuntament de l’Aldea obri un nou canal de comunicació des de Telegram

dimarts, 5 de novembre de 2019


L’Ajuntament de l’Aldea ha creat un nou servei de comunicació des de Telegram. La regidoria d’Afers Interns i Institucionals continua apostant plenament perquè  la informació que es genera al municipi arribi a tothom i amb la major brevetat possible .Amb aquest nou canal de comunicació que es suma a l’App de l’Aldea i que compta ja amb 1200 usuaris, el consistori afegeix a la seua cartera d’opcions del Gabinet de Premsa i Comunicació, la xarxa de Telegram, on a diferencia del Whatsapp , aquesta no disposa de límit d’usuaris als seus grups. Amb aquest servei la comunicació és unidireccional i  no es podran generar converses entre els usuaris ,ni contestar les informacions que arribin mitjançant aquest canal.
Irene Negre regidora d’Afers Interns i Institucionals: “Amb aquest nou servei posem a disposició de la ciutadania la informació al moment. Per al nostre Govern és clau que la població estigui assabentada de qualsevol acte, commemoració, gestió de serveis públics, ajudes... en definitiva facilitar tots els canals possibles per tal de rebre la informació de l’Ajuntament. Esperem que sigui una iniciativa a l’abast de molta gent i continuarem treballant per dotar de totes les eines necessàries al Gabinet de Premsa per fer arribar la informació municipal el més aviat possible als nostres conciutadans.“

Per poder accedir a aquest canal tan sols s’haurà de disposar de la xarxa Telegram instal·lada a l’smarphone i  buscar lAldea o bé directament amb aquest enllaç https://t.me/lAldeaShare this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.