L'art de l'escola al comerç

divendres, 22 de novembre del 2019

DATES: novembre – desembre 2019
 Des de l’Alcotur, volem durant el mes de novembre i desembre, preparar una campanya per tal d’apropar als infants als nostres comerços.Aquesta campanya està emmarcada dins del Pla de Dinamització comercial 2019.En aquesta campanya, volem invitar als nostres xiquets i xiquetes, que estudien a la nostra població, que realitzen una obra d’art: pintura o escultura, amb temàtica comerç.Aquestes obres d’art, estaran exposades durant el mes de novembre i desembre als aparadors dels comerços i establiments de l’Aldea.Un comité designat per Pymeralia, avaluarà les obres, i les obres guanyadores de cada categoria (1 categoria per curs), obtindrà un premi per valor de 30€ a bescanviar en compres als establiments de l’Aldea.
Els alumnes que participaran són els alumnes de 1er, 2on i 3er del centre educatiu Mª Garcia Cabanes, i 21 d’abril, i les 4 aules de la LLar d’Infants Bressol del Delta, de l’Aldea.
 DATES:
Durant el mes d’octubre i fins mitjans novembre, els alumnes treballaran les seves obres d’art.Del 18 al 25 de novembre es recolliran les obres.Els dies 25-26 de novembre es repartiran entre els comerços i estaran exposades fins el dia 31 de desembre.El dia 07 de gener s’entregaran el premis  30€ als alumnes guanyadors per bescanviar en compres als comerços de l’Aldea.
 OBJECTIUS DE LA CAMPANYA:
  1. Apropar els alumnes al comerç del poble.
  2. Apropar als familiars i amics, a descobrir on estan les seves obres exposades, passejar, per descobrir, i veure els productes que els comerços tenen exposats.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.