L’enderroc de l’antic pont de la via donarà accés directe al CAP de l’Aldea i a la zona esportiva

divendres, 15 de novembre del 2019


Dimecres  13  de novembre començaven  les obres de millora de la zona de davant de l'edifici el Triangle i de la plaça dels Països Catalans amb l’enderroc de l’antic pont del tren , per poder així continuar amb les obres de millora del Passeig de l'antic traçat de la via. Aquestes obres donaran accés  un nou vial que des de l’antiga N-340, actual av Catalunya enllaçarà directament amb el CAP i la zona esportiva.
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea:” Una actuació que vindrà lligada amb la posterior urbanització de tota l’esplanada des de l’Ajuntament fins la plaça Països Catalans. Ja vam fer una primera actuació amb l’asfaltat de l’av Robert Graupera i asfaltat tota la resta de la plaça de l’Ajuntament.”
Amb l’enderroc el pont també s’asfaltarà l’esplanada per a l’estacionament de vehicles per actes festius i  es plantaran arbres  amb una segona fase.
Royo afirmava que amb l’enderroc del pont “Millorarà el trànsit i els accessos de la gent del poble” .L’Obra tindrà un cost de 39.000 € dels quals 25.000 € estaran subvencionats pel P.A.M. Als pròxims exercicis s’iniciarà  la 1er fase del passeig de la via del tren.

Escolta la notícia completa aquí.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.