Enquesta de violències sexuals de Catalunya (EVSC).

dilluns, 2 de desembre del 2019

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d’iniciar els treballs de l’Enquesta de violències sexuals de Catalunya (EVSC).
Aquest estudi es realitza a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya. L’EVSC consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista. L’enquesta  es realitzarà entre els mesos de novembre i desembre, i  una part d’aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a ciutadanes de l'Aldea

Com en edicions anteriors, és possible que algunes persones entrevistades vulguin confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, i que alguna d’elles s'adreci a l'Ajuntament per tal de sol·licitar informació al respecte. En aquest cas, seria convenient derivar les possibles consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.