Finalitza el cafè en família amb èxit de participació

dimecres, 4 de desembre del 2019




Ahir dimarts al Casal de Joves de l’Aldea finalitzava l’últim cafè en família amb una trentena de famílies amb fills i filles  estudiants de primària, i amb experiències per comptar al Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre.
Berta Royo regidora de Foment a les Persones: “Ens omple d’ orgull que des de la Regidoria de Foment a les Persones de l’Ajuntament de L’Aldea haguem apostat per un projecte com” Cafè en família” que el SIS(des del Consell Comarcal) ens va proposar i que hagi tingut aquest èxit. Ens agrada el fet de veure que hem hagut d’ampliar 2 dies més quan en principi pensàvem  amb les reunions amb un sol dia; i sobretot ens dona goig que després d’aquests dies i fent avui la cloenda, poder pensar en obrir una nova etapa.

Estudiarem si es dona continuïtat a aquestes reunions en un nou àmbit o seguim amb la mateixa dinàmica . Agraïm  a les directores de les dos escoles la seua ajuda per poder presentar “Cafè en família” , ja que han fet possible poder fer arribar a tots el pares i mares aquest projecte. També donem les gràcies a Imma i Anna, grans professionals que han fet possible que Cafè en Família no sigui només un projecte sinó una realitat i un punt de connexió entre l’Ajuntament , el Consell Comarcal i les famílies aldeanes.
El cafè amb família obria les portes al Casal de l’Aldea el passat 15 d’octubre i finalitzava  ahir 3 de desembre amb l’entrega de diplomes i un detall pels participants .

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.