L'Ajuntament de l'Aldea adquireix el magatzem de pinsos de la Cooperativa per construir un auditori municipal

dilluns, 2 de desembre del 2019
Tal i com estava previst a les accions del Govern, avui s'ha produït la signatura davant notari de la compra del magatzem de la cooperativa de l'Aldea. El Govern aldeà tenia molt clar que amb aquesta acció ajudarien a la continuïtat de la Cooperativa de l'Aldea, fent possible el pagament als impositors de l'anualitat 2019 en breu, i també implicava aconseguir l'espai més adequat per construir el futur equipament cultural. Un equipament que es trobarà emplaçat just al darrera de l'Escola de Música, que també al 2020 serà ja l'escola de música municipal.

L'Alcalde de l'Aldea celebra que amb tant poc temps, amb quasi només sis mesos de govern, hagin pogut fer realitat una acció tant important per a tots i cadascun de les aldeanes i aldeans. Royo comenta que :"S'ha de ser valent i apostar per allò en que creus, i nosaltres creiem en la cultura, però també creiem que de la mà de l'Ajuntament podem tirar endavant la cooperativa i ajudar a tots els que tenen diners encara entrampats a recuperar la seua inversió, que tant i tant els va costar de tenir. Volem fer palès que aquest Govern ha estat l'únic que realment ha apostat per la Cooperativa sense deixar de banda que aquesta adquisició és un bé per a tot el poble, aquesta adquisició ens facilita la realització del futur auditori municipal. Apostem per la Cultura, apostem per la continuïtat de la Cooperativa de l'Aldea."

El cost de l’operació  ha estat de 245.869,89 € i la signatura oficial de la compra s’ha formalitzat aquest matí a les 12.00 h davant el mateix magatzem, on eren presents el Govern Municipal  i els membres de la junta de la cooperativa.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.