Presentació del nou equip del Campus Nadal Esplai 4 Torres

dimarts, 10 de desembre del 2019

Des de la Regidoria d’Acció Educativa tenim el plaer de presentar-vos l’equip que durà a terme el servei del Campus de Nadal de l’Esplai 4 Torres.Totes elles seran les encarregades de que els vostres fills gaudeixin de moments inoblidables i que realitzin tota una sèrie d’activitats que han programat per tal que aquest Nadal es sentin com a casa: cuidats, protegits, atesos i, sobretot, estimats!
La direcció del Campus de Nadal anirà a càrrec d'Imma Meca i les monitores seran: Joana Folgueres, Arlet Armengol i Tere Franch. També, en funció dels nens i nenes inscrits, seran monitores Gemma Gilabert i Júlia Mateos.En aquesta edició l’empresa Actiesport serà l’encarregada de gestionar l’esplai, activitats i monitores.
No voldriem acabar aquest text sense donar les gràcies a Actiesport, en especial a Vero, a Víctor i a Jordi, per la seua feina i dedicació per intentar fer realitat un projecte divertit i diferent.Gràcies també a la implicació de la Imma, la Joana, l’Arlet, la Tere, la Gemma i la Júlia.T’esperem aquest Nadal al Campus de l’Esplai 4 Torres de l’Aldea!!!
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.