La Vaqueria

Avís Important

dimecres, 22 de gener de 2020


Des de l’Ajuntament de l’Aldea agraïm públicament la feina realitzada pels serveis Municipals de l’Ajuntament, Cos  d’agents de la Guàrdia Municipal, equip de Brigada i Serveis , i el Gabinet de Premsa i Comunicació , per la gran feina realitzada durant el temporal Glòria que afecta greument les Terres de l’Ebre i la nostra població. Tots han treballat units amb el Govern Municipal per fer que els efectes  d’aquest temporal d’aigua i vent a la població, hagin estat els mínims .La seguretat sempre està elevada al màxim exponent des de l’Ajuntament i moltes vegades aquesta gran feina i tasca no es veu. Una gran feina per al  servei del poble de l’Aldea que agraïm una vegada més.
També donar les gràcies a la població pel seu civisme i col·laboració amb els serveis d'emergència i, tot i que no està en mans de l'Ajuntament, demanar disculpes a tots aquells que estan sofrint talls de llum. Comunicar-vos que des del Govern estem pressionant cada moment que passa a la companyia elèctrica per a que posi solució d'immediat.
Aprofitem per recomanar que tinguin sempre l’APP de l’Aldea i el Telegram actualitzat, i seguir les xarxes socials  al minut per saber en moments complicats, tota la informació necessària per garantir la seguretat del Aldeans.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.