Canvi de les lluminàries de l'estadi municipal la Unió

dilluns, 27 de gener del 2020L'Ajuntament de l'Aldea inicia el canvi de les lluminàries de l'estadi municipal la Unió. L'obra consistirà a substituir l'enllumenat de les quatre torres existents, amb focus obsolets, per il·luminació LED. Aquest canvi aportarà més lluminositat al terreny de joc i un estalvi energètic considerable. Els treballs es faran de forma ràpida per no interrompre els entrenaments del planter del futbol base.  L'obra tindrà un cost total de 34.180,23 € i representa una important millora per l'activitat diària del club.

Josep Franch Pellisé regidor d'Acció Esportiva: “Un dels compromisos que vam adquirir amb la Unió Esportiva Aldeana al principi de la legislatura, va ser la de substituir l'antic enllumenat del camp per lluminàries LED de nova generació. Una obra molt necessària que millorarà notablement la visibilitat del terreny de joc i que representa un estalvi energètic importantíssim per al nostre poble. Aquest canvi també permetrà que es puguin jugar partits de categories superiors als que fins ara es jugaven per no complir els requisits d'il·luminació que marca la federació. Des de la regidora d'Acció Esportiva estem satisfets que amb només 7 mesos de govern, projectes necessaris com aquest, ja siguin una realitat.”


Les  obres s’han iniciat aquest mateix dilluns i està previst que finalitzen dimarts per la tarda amb el canvi de les quatre torres existents .Declaracions Alcalde Xavier Royo
Declaracions regidor Acció Esportiva Josep Franch
https://bit.ly/3aGLsPvShare this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.