L’Ajuntament de L’Aldea inicia la geolocalització de masies i cases aïllades

dimecres, 8 de gener del 2020



L'Equip de govern de L'Aldea, tal com s'havia compromès durant la campanya electoral, ha iniciat aquests dies, la geolocalització de les masies i cases aïllades, aquesta acció permetrà que en cas de qualsevol mena d'emergència, facilitant un número de codi als serveis d'emergència, podran arribar d'una manera immediata a la masia que ho hagi demanat, guanyant en rapidesa i sense cap classe de confusió, fet que fins ara passava sovint.

Aquesta acció consistirà en diverses fases, la primera d'elles, serà que personal en representació de L'Ajuntament passarà per tots els habitatges ubicats en zones rurals més pròximes al nucli urbà i complimentarà una fitxa amb dades que hauran de facilitar els propietaris, a més de comprovar les coordenades para geolocalitzar les masies.

Un cop finalitzada aquesta primera fase, s'elaborarà un cens i es dotarà de numeració a les masies, que a la vegada els servirà d'adreça postal. A la vegada aquestes dades es facilitaran als serveis d'emergències, Guàrdia Municipal, CAP i correus. També aquestes dades recollides, ens serviran com a base de dades per a la redacció del catàleg de masies, així com per a la senyalització i indicació de les mateixes.
L'actuació inicialment, començarà pels disseminats i masies de la part de l'Hostal, passant a la resta de municipi més pròxim del nucli urbà a continuació.








Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.