馃敶 Borsa de Treball de Gerocultors/es

dimarts, 31 de mar莽 del 2020


Atesa la situaci贸 d’emerg猫ncia sanit脿ria derivada de l’epid猫mia del coronavirus SARS-Cov-2 i a efectes de garantir el personal suficient per a la cobertura de les necessitats de les persones usu脿ries en els centres residencials i di眉rns d’atenci贸 a gent gran, ofereix una Borsa de Treball de:
Gerocultors/es
Tasques a desenvolupar:
 Donar suport a l’equip interdisciplinari en la recepci贸 i acollida de les noves persones usu脿ries col·laborant en l’adequaci贸 del pla de cures individualitzat.
 Mantenir la higiene personal de les persones usu脿ries.
 Proporcionar i administrar els aliments al resident facilitant la ingesta en aquells casos que ho requereixin.
 Realitzar els canvis de postura i aquells serveis auxiliars que d’acord amb la seva preparaci贸 t猫cnica li siguin encomanats.
 Ajudar a l’usuari i usu脿ria en la realitzaci贸 d’activitats i exercicis per facilitar el manteniment i millora de les capacitats f铆siques i motores.
 Col·laborar amb el t猫cnic en activitats socioculturals (TASOC) en l’animaci贸 i dinamitzaci贸 de la vida di脿ria de la Instituci贸.
 Donar suport i estimular la comunicaci贸 de les persones usu脿ries afavorint el seu desenvolupament diari i la seva relaci贸 social
 Efectuar la neteja i manteniment dels estris dels usuaris, col·laborar en mantenir ordenades les habitacions, recollir la roba, portar-la a la bugaderia, encarregar-se de la roba personal dels usuaris i fer els llits en funci贸 de les necessitats de cada usuari d’acord amb els criteris de qualitat establerts.
 Confidencialitat sobre la patologia i el pla de cures individualitzat, aix铆 com, qualsevol cosa referent a la seva intimitat, i sempre actuar脿 en coordinaci贸 i sota la responsabilitat de professionals dels quals depenguin directament.

Requisits:
 Certificat de professionalitat d’atenci贸 sociosanit脿ria a persones dependents en institucions socials.
 Persones que no posseeixin l’esmentada formaci贸, per貌 amb vocaci贸 dins de l’脿mbit d’atenci贸 a la gent gran. Aquestes persones se li far脿 una formaci贸 en les compet猫ncies b脿siques per poder exercir les seves funcions.

S’ofereix:
 Contracte laboral de durada determinada
 Retribuci贸 segons conveni
Es facilitaran Equips de Protecci贸 Individual (EPI) en compliment amb la Llei de prevenci贸 de riscos laborals

Les persones interessades hauran d’enviar el seu curr铆culum a l’adre莽a:
 rhumans@consorci.org indicant disponibilitat hor脿ria i zona geogr脿fica.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Av铆s Legal i Pol铆tica de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.