L’Ajuntament de L’Aldea reordena la senyalització horitzontal a diversos punts del centre urbà

dijous, 12 de març del 2020


Aquest dies s’estan portant a terme una sèrie d’actuacions a la xarxa viaria del centre de L’Aldea, que comportarà una reordenació dels vials de l’avinguda Catalunya i l’avinguda Francesc Robert Graupera, a més de la dotació de pàrquings, tan en aquests vials com a l’antiga esplanada de la via.
Amb aquestes actuacions la Regidoria de Seguretat i Acció Urbana pretén millorar la seguretat de vianants, conductors i ciclistes. Dotarem i ordenarem més zones de pàrquing, principalment a l’av. Catalunya i a l’antiga esplanada del tren. S’adequaran els vials de circulació, s’implantarà un carril bici amb dos ramals des de la Pl. Països Catalans, un en direcció a l’Ajuntament per l’av. Catalunya i l’altre en  direcció al camp de futbol passant pel nou pàrquing i l’Ajuntament. En una segona fase, aquest carril bici s’unirà amb el que s’instal·larà al Passeig de la Via, establint un trajecte des de el Camí de l’Ermita fins al Camp de Futbol.
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea:” Es valora molt positivament poder realitzar aquesta actuació ,amb petites actuacions com aquestes també contribuïm a canviar la imatge del nostre poble, amb constància, esforç i visió global de poble es pot aconseguir que petits projectes com aquests repercuteixin com un gran projecte. Continuarem treballant per la seguretat dels nostres veïns  i veïnes i també per la imatge de l’Aldea. Som la porta d’entrada a les Terres de l’Ebre, treballem fort per fer una Aldea bonica, endreçada i moderna, com mai fins ara. Estem molt satisfets per la resposta dels nostres conciutadans, dona goig treballar per al poble de l’Aldea, un poble viu i amb moviment!”.

L’actuació també comportarà l’eixamplament de les voreres d’enfront els comerços i habitatges situades entre la rotonda de la carretera de Tortosa i la Plaça dels Països Catalans.









Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.