L’empresa Florette obrirà les seues portes al Polígon Catalunya Sud

divendres, 20 de març del 2020L’Ajuntament de l’Aldea us comunica que ja està confirmada una gran inversió al territori que afecta a la nostra població i a Tortosa, principalment.
L’empresa Florette obrirà les seues portes al Polígon Catalunya Sud, a un espai de titularitat municipal del terme de Tortosa i l’Aldea. Aquesta propera obertura comportarà 300 nous llocs de treball en una primera fase i també un benefici a nivell d’impostos per a l’Ajuntament de l’Aldea.
Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea: “Celebro molt positivament que aquesta inversió vingui al nostre territori per tot el que comportarà econòmicament i laboralment. Agraeixo la confiança de l’empresa Florette amb el territori i que hagi apostat pel polígon Catalunya Sud. Poc a poc els nostres polígons s’han d’anar omplint d’empreses per donar llocs de treball, riquesa al municipi i situar-nos una vegada més al mapa de les grans inversions. La ubicació estratègica dels nostres polígons és clau i continuarem treballant per fer-los cada cop més rentables!!!”.
Tot i estar passant moments difícils de País, no tot han de ser noticies negatives, una mica de llum ens va bé a tothom.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.