Recaptació municipal amb motiu del COVID-19

dijous, 19 de març del 2020


L’Ajuntament us comunica que com a resultat de la crisis del COVID-19, el procediment de recaptació municipal serà el següent amb tots els impostos i taxes:

·        Recaptació Voluntària Es suspèn el termini cobrament en voluntària de tots el padrons de caràcter col•lectiu. De moment, tampoc es posaran al cobrament nous padrons. En el moment oportú, s'acordarà novament tant la modificació de les dates de cobrament dels padrons suspesos com l'aprovació de nous terminis de pagament per als padrons que es vagin aprovant. 
·        Recaptació Executiva No s’iniciarà el procediment de constrenyiment per deutes no abonats en voluntària. Es suspèn, també, la tramitació dels expedients executius en curs. 
·        Fraccionaments, ajornaments i Pagaments Personalitzats Els cobraments que s’havien d’efectuar a partir del dia 20/03/2020 sota aquestes modalitats de pagament queden ajornats fins el dia 30/04/2020. 
·        Inspecció i procediment sancionador Es suspèn tots els procediments d'inspecció i sancionadors de tot tipus, inclosos els de trànsit i convivència, en virtut del Reial decret pel qual es va declarar l'Estat d'Alarma. La seva tramitació es reprendrà quan s'aixequi dita suspensió.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.