🔴 Comunicat de la regidoria de Tradicions amb motiu de les Festes de l'Ermita de l'Aldea

dijous, 30 d’abril del 2020


  
Benvolguts aldeans i aldeanes.
Des de la regidoria de Tradicions de l'ajuntament de l'Aldea, conjuntament amb els membres de la comissió de bous, voldríem adreçar-nos a tots vosaltres. Estem passant per uns mesos molt complicats per la nostra societat, mundialment el Covid-19 ha arribat a les nostres vides causant grans problemes de salut i creant una incertesa per als pròxims mesos.
El regidor de Tradicions, Pepe Caballé, en representació de l'Ajuntament de l'Aldea, i la comissió de bous, estàvem preparant unes festes magnifiques, amb molta qualitat per a cada esdeveniment taurí. El més proper, el de la festivitat de l'Ermita de l'Aldea. Durant aquest temps d'estat d'alarma ens hem  estat reunint telemàticament, Ajuntament i comissió, per veure com avançaven les restriccions pel COVID-19 i poder prendre una decisió conjunta, sense precipitar-nos.
Després de la publicació de les recomanacions del Ministeri de Sanitat, per prudència i per responsabilitat, hem pres una decisió conjunta - Ajuntament de l'Aldea, comissió de bous i Patronat de l'Ermita- per suspendre els actes taurins d'aquest 2020 programats dintre les festes de la Mare de Déu de l'Ermita de l'Aldea.
Ens dol moltíssim, ja que és una festivitat única per al nostre municipi i per a les Terres de l'Ebre, però ja tindrem temps en propers anys de gaudir d'aquesta celebració. Ara, toca combatre el Covid-19 i cuidar de la nostra gent.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.