🔴 La salut en temps de confinament pel coronavirus

dijous, 23 d’abril del 2020

Des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut, juntament amb l’IDIAP Jordi Gol i ESADE, hem elaborat el qüestionari “La salut en temps de confinament pel coronavirus” per avaluar l’impacte que el confinament té en la salut i benestar emocional de la ciutadania.

Els resultats de l’enquesta els podrem comparar amb dades d’abans i després del confinament i, per tant, ens ajudarà a dimensionar quin és veritablement l’impacte del confinament sobre la salut de la ciutadania de Catalunya i, el més important, a planificar degudament les accions, serveis i mesures a prendre per pal·liar-ne els efectes.

Necessitem aconseguir el màxim nivell de resposta. És per això que us demanem la vostra col·laboració contestant l’enquesta i fent-ne la màxima difusió entre els vostres contactes a través del correu, xarxes (Telegram, Whatsapp, Twitter, Instagram, Facebook) i altres plataformes.


La teva resposta és essencial!! Ajuda'ns a millorar la salut de la ciutadania i a planificar accions i serveis per abordar les conseqüències del confinament.
Qüestionari "La salut en temps de confinament pel coronavirus" del Departament de Salut, IDIAPJG i ESADE. Gràcies!
http://salutpublica.gencat.cat/ca/form/coronavirus/   
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.