🔴 L'Ajuntament crea un apartat al web per informar de forma resumida de les diferents mesures econòmiques aprovades per les diferents administracions per frenar l'impacte econòmic provocat pel COVID-19 en les empreses i persones

dimecres, 1 d’abril del 2020
L'Ajuntament us informa que ha preparat un apartat al web www.laldea.cat  on informem de forma resumida de les diferents mesures econòmiques aprovades per les diferents administracions per frenar l'impacte econòmic provocat pel COVID-19 en les empreses i persones.
L'Alcalde de l'Aldea, Xavier Royo, explica que: "A banda de publicar de manera fàcil i organitzada les mesures econòmiques d'altres administracions, en detallem també les mesures preses per part del Govern aldeà i anirem penjant, un cop aprovades, la resta de mesures que estem treballant des del minut zero per tal d'ajudar als nostres veïns i veïnes. Estem compromesos amb el nostre poble, ens reunim tots els dies mitjançant videoconferència des de l'inici del confinament, per vetllar per tothom i poder coordinar totes les ajudes possibles, sobretot a les persones més vulnerables. Com sempre, estem a la disposició dels nostres conciutadans."

Podeu consultar el web des d’aquest enllaç
https://laldea.cat/ajuntament/ajuts-mesures-covid19

Nota de Premsa
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.