🔴 L'empresa Florette ha presentat la sol·licitud de llicència per a la seua instal·lació al Polígon Catalunya Sud

dilluns, 27 d’abril del 2020




El dia 23 d'abril va tenir entrada al Registre General de l'Ajuntament la sol·licitud de la llicència d'obres majors per a la instal·lació d'una indústria de preparació d'aliments vegetals processats en fresc per part de l'empresa Florette Hortícola Navarra SLU al polígon Industrial Catalunya Sud.
Amb aquesta inversió, tal i com ja havíem anunciat, impulsarà el polígon industrial: oferint nous llocs de treball i dinamitzant econòmicament al sector hortícola del poble. Aquesta construcció afecta al terme de Tortosa i al terme de l'Aldea.

L’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo valora molt positivament aquesta inversió: "Florette ens aportarà més dinamisme econòmic i tornarà a situar al mapa dels inversors els nostres polígons, feina que des de l'Ajuntament estem treballant, tal i com ens vàrem comprometre. Vull donar les gràcies públicament a l'empresa per apostar pel Polígon Catalunya Sud i venir a l'Aldea, a les Terres de l'Ebre. Tot i aquesta bona notícia, ens queda molta feina per fer i així aportar vida econòmica als nostres polígons. Aquest govern vetllarà per la dinamització dels mateixos i promocionarà el sòl industrial per tal de que els inversors apostin pel nostre poble!." 
 
Nota de Premsa

Imatge Mapa
Imatges terrenys



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.