Queixes dels veïns

dimarts, 7 d’abril del 2020

L'Ajuntament hem rebut queixes dels veïns, concretament de la zona de la plaça de l'Estació, on hi ha unes jardineres noves al carrer i que algunes persones les estan utilitzant per fer pipí els seus gossos. Veïns de la mateixa zona han fet neteja en diverses ocasions i ens han passat l'avís.
També tenim queixes d’altres zones del poble (c/ Bordà, c/ Alomà i av. Generalitat) on els propietaris dels gossos no respecten els habitatges particulars.


Si tens un gos recorda: ELL NO ÉS RESPONSABLE, TU SÍ

Tenim clar que la majoria de veïns i veïnes, fan un ús correcte al moment que treuen els seus gossos a fer les seues necessitats, però demanem aquesta minoria que no fa un ús correcte, que actuï amb responsabilitat i bon ús del mobiliari urbà i respectant els habitatges particulars

Hi ha molts espais on poder portar al teu gos per fer les seues necessitats, si us plau, fes-ho. Mantinguem l'Aldea neta per a tothom!

Mantenir net i cuidar el nostre entorn és feina de tothom, ens hem de conscienciar que tot allò que tenim a la nostra disposició als edificis i espais públics és de tots i ho hem de cuidar entre tots. Cuidem el nostre entorn i deixem-ho tot igual o millor del que ens agradaria trobar-nos-ho.

La Guàrdia Municipal ja ha fet tasques de conscienciació en aquest sentit i esperem que puguem aconseguir els resultats esperats.
Agraïm a tots aquells que ens ajuden a mantenir una Aldea neta i a tots aquells que cuiden dels espais comuns. 


                                                                                                         Ajuntament de l’Aldea


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.