Tornem -hi !

dimecres, 8 d’abril del 2020

L’Ajuntament us proposa que aquest diumenge 12 d'abril tornem a  fer un 🔈 balcotrònik  v3 🔈 entre les 12 i les 13h , nosaltres posem la música, tu poses la festa! . Perquè no tot han de ser penes, fem d’aquest confinament una festa diumenge!. Sempre respectant les normes de prevenció, no baixar al carrer ni utilitzar zones comuns d’edificis (terrats, baixos, jardins…).
✅ Feu fotos i vídeos del moment a les xarxes , acompanyant-les amb l’etiqueta #impulsemlaldea per a fer més comunitat .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ La  gent dels masos i disseminats té tot el dret del món d'escoltar el #Balcotrònik d'aquest diumenge , per tots els que no puguin escoltar els altaveus del poble , poseu la Ràdio, Antena Aldaia 107.0 FM, si no tens ràdio a mà des del web www.antenaaldaia.com també podràs sentir el #balcotrònik .Així que diumenge a les 12.00 h en punt tots al balcó , la música la posem nosaltres i vosaltres la festa, el vermudet, el balcó i les fotos !! .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ Com hem detectat que hi ha problemes tècnics amb alguns altaveus de la megafonia, i donat que no es pot arreglar en aquest moment, allà on no funcionen, podeu escoltar  la ràdio (Antena Aldaia 107.0 FM) o online  (www.antenaaldaia.com)

🦠 #coronavirus
🏚#quedatacasa
🏠 #natrosensquedemacasa
🔝 #impulsemlaldea

💪🏼 #EnsEnSortirem
🌈 #TotAniràBélAldea
📌 Comparteix-ho !
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.