El Patronat de l’Ermita informa sobre la suspensió de les Festes de l’Ermita 2020

dimecres, 6 de maig del 2020





Benvolguts aldeans i aldeanes;

Degut a l’actual situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19, davant la incertesa de les fases de desescalada que el govern demana a tota la ciutadania, amb la impossibilitat de garantir una total seguretat per la salut de tothom, consultades les autoritats i amb el recolzament de l’Ajuntament de l’Aldea, el Patronat de l’Ermita es veu obligat aquest any a suspendre els actes previstos durant les festes en honor a la Mare de Déu que es realitzen a la nostra l’Ermita de l’Aldea.
Entenem i compartim els sentiments de tristesa, frustració i desil·lusió que aquest fet provocarà als aldeans, confrares, devots i, en general, als qui estimen l’Ermita i la Mare de Déu. Ha estat una decisió molt dura de prendre per part dels membres del Patronat però no hi ha cap altre remei.
De totes maneres, us invitem a que des de casa el 22 de maig comenceu la novena a la Mare de Déu de l’Aldea. I el diumenge 31 de maig, diada de la festa, li feu una pregària especial.
Finalment, ens dirigim a la Mare de Déu que invoquem com a “guardiana” i li demanem salut pels malalts, fortalesa pels qui lluiten contra aquesta pandèmia i protecció per tothom.


Atentament,
El Patronat de l’Ermita de l’Aldea

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.