🔴 La UE Aldeana oficialment equip de Segona Catalana

dijous, 28 de maig del 2020
Després de la nota de premsa oficial de la FCF ( Federació Catalana de Futbol), feta pública ahir a la tarda l’equip de la Unió Esportiva Aldeana jugarà a la segona catalana la propera temporada. La Junta Directiva de l’FCF aprovava per unanimitat resoldre el futbol i futbol sala territorial amateur sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competicions als equips que ocupen posició per pujar de forma directa de categoria. La resta de places d'ascens que preveu la normativa es completaran, en el cas de el futbol, amb els conjunts implicats en llocs de play-off que es trobin millor classificats en futbol sala, es mantindrà l'aparellament de les eliminatòries, i es determinarà el guanyador amb el millor coeficient. 

Josep Franch regidor d’Acció Esportiva de l’ajuntament de l’Aldea: “Volem enviar una felicitació majúscula  als jugadors, al cos tècnic, a la junta directiva i a tot l’equip humà que conforma la Unió Esportiva Aldeana i que a fet possible aquest ascens de categoria. Una gran recompensa al treball constant  i a la trajectòria d’un club que contribueix notablement a situar l’Aldea com poble capdavanter de l’esport ebrenc i que gràcies a fites com aquesta , els aldeans i les aldeanes sentim orgull de poble de veure que quan ens ho proposem, som imparables !”.

La UE aldeana és equip de Segona catalana al trobar-se a la taula classificatòria  com a segon millor classificat dels tres grups de Tercera catalana.

Xavi Pino president de la UE Aldeana: “ Estem molt contents per l’ascens de la UE Aldeana , les coses han anat com anat, i la veritat  ens hagués  agradat més pujar a 2a catalana, acabant la temporada. Agraeixo l’esforç la implicació i treball dels jugadors i cos tècnic. El treball del futbol base es veu recompensat amb la faena ben feta. Ja es noten els resultats d’aquests dos anys que porta la junta, la qual agraeixo públicament tot el suport i implicació amb el club des del minut 0. L’afició, el soci i el poble de l’Aldea es mereixien aquest ascens. Amunt Aldeana.”Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.