🔴 L’Ajuntament de l’Aldea suspèn la Festa de la Plantada i la Revetlla de Sant Joan

dilluns, 25 de maig del 2020



Des de l’Ajuntament us comuniquem que, després de constatar l’evolució del coronavirus, hem decidit suspendre tots els actes festius previstos per al mes de juny. A hores d’ara estem en procés de desconfinament però, malgrat aquesta petita evolució positiva, considerem inviable celebrar la Festa de la Plantada i la Revetlla de Sant Joan amb els mínims criteris de seguretat i distanciament social.
 Josep Franch, regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Aldea: hem pres aquesta difícil decisió per seguretat i salut dels nostres veïns i veïnes, però des de la Regidoria de Festes estem treballant per oferir actes i esdeveniments diferents”.

Comuniquem també a la població, que aquest passat dissabte, vam mantenir trobades amb els diferents agents socials del municipi (comissions de festes, comissió de bous, penyes taurines, entitats organitzadores de les festes del barri) per tal de fer una primera valoració i intercanviar opinions referents a la realització de les festivitats populars al poble.
Després de debatre, es va acordar que primer són les persones i que hem de vetllar pel benestar i la salut dels nostres veïns i que prendrem decisions definitives des del consens. De moment estarem atents a totes les indicacions que rebem per part del Ministeri i de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures preventives de la COVID-19 per tal de valorar la realització o no de les Festes Majors i de Barris.
Davant situacions excepcionals, calen mesures excepcionals. Us seguirem informant.
Cuideu-vos, cuidem-nos, hem avançat molt, però encara ens queda molt camí per fer.

Ajuntament de l’Aldea

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.