🔴 Ajut per a professionals i empreses del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19

divendres, 26 de juny del 2020



A partir de les 9h d’avui divendres 26 de juny ja podreu tramitar els nous ajuts directes pel sector turístic a través del formulari de sol·licitud disponible al Canal Empresa. Aquesta segona línia d'ajuts, dotada amb 8,5 milions d'euros, està pensada per a autònoms i empreses que han vist afectada la seva activitat turística per la COVID-19. Podeu consultar la convocatòria amb tots els detalls en el DOGC d'avui.
Us recordo que aquestes subvencions, impulsades novament pel Departament d'Empresa i Coneixement, es dirigeixen a tots els col·lectius del sector turístic que no van poder ser atesos amb la primera línia d'ajuts que vam activar i que continuen necessitant la implicació urgent del sector públic per fomentar la seva recuperació. 
Poden ser beneficiaris d'aquesta subvenció els guies de turisme de Catalunya habilitats; titulars d'establiments d'allotjament turístic (establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural); explotadors d'habitatges d'ús turístic; agències de viatges; i persones o empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme a través de les activitats següents: congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme i cicloturisme; enoturisme; ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques; i activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.
Es tracta d’un ajut en forma d'aportació única per beneficiari amb imports que oscil·len entre els 1.000 i 10.000 euros d’acord amb els següents trams:
- Guies de Turisme de Catalunya habilitats: 1.000 euros
- Autònoms i empreses amb una mitjana de fins a 5 treballadors: 2.500 euros
- Empreses amb una mitjana d’entre 6 i 49 treballadors: 5.000 euros
- Empreses amb una mitjana de 50 o més treballadors: 10.000 euros 
Trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions en aquest enllaç i per resoldre possibles dubtes, consulteu les preguntes i respostes que hem preparat sobre aquest nou ajut. Esperem que tota aquesta informació us sigui d'utilitat. 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.