🔴 L’Ajuntament de l’Aldea aconsegueix el premi extraordinari a la eficàcia Comunicativa

dimarts, 16 de juny del 2020El ComSET ( grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència ) ha creat un premi extraordinari per destacar especialment els resultats assolits pels webs municipals en dues categories. D’una banda, el premi a l'eficàcia comunicativa distingeix els portals on la informació és particularment accessible, intel·ligible i llegible. En aquesta categoria, s'aplica una discriminació positiva a favor de les poblacions amb menys de 10.000 habitants per reconèixer administracions que fan un esforç especial sense comptar amb els recursos humans i tecnològics que caracteritzen els consistoris de municipis més poblats. Aquesta primera edició premia els webs dels ajuntaments de  Centelles (7.404 habitants), Viladecavalls (7.512), l’Aldea (4.160) i Llagostera (8.453).

L’Ajuntament de l’Aldea ha rebut també per quart  any consecutiu, el títol que l’atorga com 100 % transparent. La Universitat Autònoma de Barcelona premia als Ajuntaments, Consells Comarcals amb el segell INFOPARTICIPA , que premia la transparència informativa. L’Aldea ha estat un dels 113 ajuntaments amb un guardó atorgat i un dels 36 Ajuntaments amb un 100 % de transparència informativa.

El Mapa INFOPARTICIPA és una eina impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB l'any 2012, en analitzar la informació dels webs dels 947 ajuntaments catalans, per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

Alcanar és l’únic Ajuntament ebrenc que acompanya a l’Aldea amb el segell  INFOPARTICIPA 100 % de transparència , el nostre Ajuntament ha aconseguit més punts que  Ajuntaments importants de les Terres de l’Ebre i amb més recursos com Amposta (91,67%), Tortosa (93,75%), i Deltebre (95,83%) .

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.