🔴 L'Ajuntament de l'Aldea finalitza la senyalització viària al barri de les escoles

dilluns, 29 de juny del 2020



L'Ajuntament de l'Aldea dintre de la campanya de millora i reordenació viària a diferents punts de la població que està portant a cap durant aquest any, ha finalitzat la senyalització viària la zona del barri de les escoles.

Aquesta actuació ha consistit a reordenar com a doble direcció el carrer Sant Genis entre la carretera de Tortosa i c/ Església, aquesta modificació ajudarà a descongestionar el tram de l'Església sobretot a les hores puntes d'entrada i sortides dels col·legis.

També s'han dotat els espais d’aparcament i  de senyals horitzontals i verticals als carrers del barri de les escoles, com ara el Francesc Macià, Lluís Companys, Doctor Ramón Guillem, Josep Benito i Església, facilitant una ordenació viària més adequada i amb més seguretat per a vianants i conductors.

Pepe Caballé, Regidor de Seguretat : “Amb aquesta actuació finalitzem una sèrie d'actuacions que vam començar tan aviat vam entrar a governar, que eren molt necessàries per garantir la seguretat tant dels vianants com dels conductors”.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.