🔴 L’Ajuntament de l’Aldea instal·la punts WIFI4EU gratuïts per la població

dimecres, 17 de juny del 2020


Des de l’Ajuntament us informem que ja està instal·lat i en ple funcionament el WIFI4EU. Aquestes línies d’internet donaran cobertura gratuïta de wifi a edificis municipals i també a espais públics. La inversió realitzada són 15.000 €, subvencionats en la seua totalitat per la Unió Europea. L’Ajuntament vam poder ser dels primers municipis en sol·licitar la subvenció i ho hem pogut fer una realitat. Això permetrà a famílies i entitats que puguin gaudir d’una connexió lliure, millorant la connectivitat del tota la població.

Irene Negre, regidoria de Ciutadania : “Aquesta inversió, que no ha costat un euro a les aldeanes i aldeans, permetrà que tots gaudim d’un servei gratuït d’internet als espais i equipaments públics, per tal de garantir la connectivitat a la xarxa a tots els nostres conciutadans. És de vital importància que avancem mirant al futur i el futur són internet i les noves tecnologies, que ja podem dir que de noves res, perquè estan més que implantades a la nostra vida de fa anys. Esperem que la població pugui gaudir d’aquest servei i continuarem treballant per connectar l’Aldea al món en tots els àmbits.”

A partir d’avui, els veïns i veïnes de l’Aldea disposen d’un servei gratuït de wifi als següents espais i edificis públics baix la xarxa anomenada :
 “ DelinternetWiFi4EuAjuntament “.

Punts Accés Exteriors (punts blaus) x7 PA
Plaça de l’Infant (punt 1) x1 PA
Plaça Doctor Maimó (punt 3) x1 PA
Plaça dels Segadors (punt 5) x1 PA
Ajuntament (punt 6) x1 PA
Plaça Països Catalans (punt 10) x1 PA
Plaça dels Estudiants (punt 11) x1 PA
Plaça Estació (punt 12) x1 PA

Punts Accés Interiors (punts vermells) x6 PA
Les Grangetes (punt 2) x1 PA
Antic Ajuntament (punt 4) x1 PA
Casal de Joves (punt 7) x1 PA
Camp de futbol la Unió (punt 8) x1 PA
Poliesportiu (punt 9) x1 PA
Local d’entitats (punt 13) x1 PA


La plaça dels infants estarà operativa a partir de la propera setmana, a causa d’uns treballs elèctrics pendents  a la zona en qüestió.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.