🔴 SOREA realitzarà millores molt importants a la xarxa d’aigua potable

dilluns, 6 de juliol del 2020
Des de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que fruit de les negociacions dutes a terme amb Sorea es procedirà a fer una sèrie de millores molt importants a la xarxa d’aigua. Aquestes obres de millora de la xarxa potable permetrà, després de molt anys, gaudir d’un millor servei per als nostres veïns i veïnes i un estalvi d’aigua considerable.

La primera actuació es durà a terme a l’av. Catalunya, núm. 285 al 289 i es substituirà un tram de 50 metres lineals de canonada de fibrociment que acumulava moltes fuites per una de Polietilè de 90

A part d’aquesta primera actuació, també s’executaran en els properes setmanes:

·        La sectorització de la xarxa d’aigua potable, que comportarà poder delimitar el control sobre la xarxa, tant en el moment de les avaries i reparacions, con cercar d’una manera més efectiva les possibles fuites a la xarxa, fet que ajudarà a millorar el 50 % de rendiment de la xarxa, quan la mitjana recomanable hauria de ser sobre un 75%.

·        Una altra actuació a realitzar sempre que hi hagi disponibilitat pressupostaria serà la portada de la xarxa d’aigua a la Raval de Sant Josep, l’única part urbana del nucli urbà que a hores d’ara no disposa d’aquest servei.

·        A partir del 2021, també es començaran a substituir els trams de canonada de fibrociment al llarg de l’av. Catalunya a mesura que es vagin urbanitzant els trams que l’Ajuntament té previst executar.

Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea: “Aquestes millores que iniciarem marquen un cop més l’aposta del govern per fer de l’Aldea un poble amb millors serveis. Poc a poc anem donant forma al nostre projecte de poble i  continuarem així, perquè els nostres veïns i veïnes mereixen uns serveis de qualitat. No dubtarem de seguir treballant per negociar tot allò que calgui sense renunciar a res i amb condicions immillorables per al poble de l’Aldea.Talls de veu
Alcalde Xavier Royo
https://bit.ly/3gvBRgn

Gerent Territorial Sorea Daniel Colilla
https://bit.ly/2VR3pVQ
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.