🔴Finalitzen les activitats alternatives a les Festes Majors de l’Aldea 2020

dilluns, 24 d’agost del 2020

L’Ajuntament de l’Aldea dona per acabades aquest passat divendres, 21 d’agost, les seues activitats alternatives a les Festes Majors.
S’han realitzat unes activitats alternatives per revitalitzar el comerç i la restauració, respectant sempre les mesures preventives establertes. Ens hem tingut que reinventar i adaptar a la nova normalitat, però em apostat per la promoció de la cultura, pel territori i pels restauradors per fer passar uns moments de diversió als nostres veïns i veïnes amb tota la seguretat possible. La situació d’emergència social i econòmica que estem vivint fa que els Ajuntaments tinguem que estar encara més a prop de les persones, al costat de la cultura i al costat del teixit econòmic del poble.

Josep Franch Regidor de Festes: 
 
 Estem molt satisfets de com ha anat el programa d'activitats de l'Estiuet l'Aldea 2020. Tot i que era un programa estrictament adaptat a les mesures de protecció de la Covid-19, creiem que hem pogut assolir els objectius que ens havíem marcat. Primer, el de portar ambient als carrers del poble i que els aldeans i les aldeanes poguessin gaudir d'uns dies de germanor amb els seus nuclis familiars i d'amistat. I segon, el d'apostar per la cultura segura, donant l'oportunitat als artistes i als grups locals de poder actuar al seu poble i posar-nos al costat d'aquest sector en un moment tan delicat com el que estan vivint. Des del Govern municipal i la regidoria de Festes, volem donar les gràcies a tots els col·laboradors, que com sempre, fan possible aquest tipus d'activitats i reiterar el nostre compromís amb seguir treballant per fer de les Festes de l'any que ve... Les Festes de la vostra vida!”
  
Nota de Premsa
www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/NP1206.pdf


Imatges:
https://bit.ly/3j7XUeh 
https://bit.ly/3j9SAY1 
https://bit.ly/2EwBkwS  
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.