🔴 Nou positiu de COVID-19 a l'Aldea

dilluns, 3 d’agost del 2020


Des de l'Ajuntament us informem que, malauradament, tenim un nou positiu de Covid19.
Tots els casos de Covid19 detectats estan vigilats pel Departament de Salut, que és qui dona les indicacions a les persones del seu entorn i valora la possibilitat d'aïllaments.
Des de l'Ajuntament, com sempre, seguirem totes les indicacions que des de la Regió Sanitària ens indiquen.
Els afectats estan aïllats i les persones que Salut ha indicat estan aïllades i es realitzaran la prova PCR.
L'Ajuntament continuarem prenent, com venim fent fins ara, totes les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat dels nostres treballadors i de tota la població.
Respectem la intimitat de les persones, però entenem que l'Ajuntament té el deure d'informar i la població el dret a saber, per això sempre posarem a la disposició de tothom la informació que puguem disposar i fer pública.
Informar també, que des de l’Ajuntament hem activat el teletreball dels nostres treballadors, garantint l’assistència presencial per realitzar l’atenció al públic amb totes les mesures preventives i també durant el matí procedirem a la desinfecció de l’Ajuntament i del cos de Guàrdia Municipal, que són els dos edificis afectats. També realitzarem la prova PCR a tots i cadascun dels treballadors municipals.
Són temps complicats i hem de ser curosos, confiem amb els criteris sanitaris i seguim totes les seves indicacions. L’Ajuntament estem oberts a resoldre qualsevol dubte o pregunta, però sempre mitjançant els canals oficials ( 977450012 – ajuntament@laldea.cat).
Cuideu-vos, cuidem-nos!

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.