🔴 El treball “La genètica lligada a l'evolució de l'ésser humà" de Kilian Gil Royo premiat per la UB

dimarts, 8 de setembre del 2020

Des de la regidoria d’Acció Educativa de l’ajuntament de l’Aldea felicitem a Kilian Gil Royo per formar part  d’un dels 3 guardonats pel Parc Científic de la Universitat de Barcelona  pel treball “La genètica lligada a l'evolució de l'ésser humà” . Kilian ha comptat amb l'assessorament de l'investigador i doctorand Luis Daniel Toribio i amb les pràctiques realitzades als laboratoris de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.
Kilian Gil Royo: “Aquest treball m’ha ajudat a descobrir amb més detall la genètica, un camp innovador amb molt de futur per davant. El premi del programa BATX2LAB de la Universitat de Barcelona reflexa un esforç que m’ha estat reconegut. M’alegra molt perquè vaig poder enquestar diversos grups de persones de les Terres de l’Ebre per enfocar-ho cap a la investigació realitzada, i crear una conclusió bioètica del possible futur que està per vindre”.
Des de l’Ajuntament animem  a tots els estudiants aldeans  a començar en força aquest nou curs  2020-2021, per poder assolir els objectius fixats .

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.