🔴 L’ajuntament de l’Aldea reasfalta 7.500 m2 al nucli urbà

dimarts, 8 de setembre del 2020



Per part de l'actual equip de govern, tan aviat van entrar a governar, van inventariar i localitzar 157 punts deteriorats d'aglomerat asfàltic a diferents carrers del nucli urbà, principalment a l'av. Catalunya, amb una clara mostra de deteriorament de la via pública.

En una primera fase es va asfaltar l'av. Robert Graupera i una bona part del c/ Major, i en aquesta segona fase es milloraran més de 7.500
m2 d'una gran part dels punts deteriorats.

S'han reasfaltat una bona part dels laterals de l'av. Catalunya, una important part del c/ Lluís Braille, que juntament amb el c/ Major van ser els primers carrers que es van asfaltar a l'Aldea, així com altres cruïlles i zones de carrers del nucli urbà que tenien molta necessitat.


Xavier Royo Alcalde de L'Aldea : En aquestes dos primeres fases, hem reduït d'una manera considerable els punts deteriorats que teníem a la via pública i a la vegada hem millorat la imatge dels carrers del poble. Lamento que tots els diners invertits a reasfaltar a l'av. Catalunya s'hagueren pogut invertir a millorar altres punts del nostre poble, si quan es va recepcionar l'av. Catalunya (N-340) s'hagués acceptat la carretera asfaltada de nou, com habitualment fan tots els Ajuntaments en aquest tipus de recepció, fet que el nostre grup va reclamar insistentment quan estàvem a l'oposició i  no se’ns va fer cas per l’anterior equip de govern”.

Tan aviat quan sigui possible, per part de l'Ajuntament, s’iniciarà la tercera fase, on s'intentarà finalitzar amb tots els punts deteriorats, per així després poder començar a asfaltar carrers que hi ha en reg asfàltic de dintre de la població.

Nota de Premsa

Imatges

Tall de veu alcalde de l’Aldea Xavier Royo
https://bit.ly/3bE50F9




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.