🔴 L’Aldeana Carla Ventura jugarà amb el Terrassa FC a Primera Nacional

divendres, 4 de setembre del 2020



L’aldeana Carla Ventura s’ha convertit amb nova jugadora del Terrassa FC ,i jugarà a la 1a Divisió Nacional, incorporant-ser a la disciplina de l’equip  d’Antonio  Ramos i Artur Hernández. Carla provinent de l’Escola de Futbol  ha jugat gairebé tota la seua  trajectòria a segona divisió́. Manu Lanzarote (2018-20),RCD Espanyol B (2017-18), el FC Levante Las Planas (2016-17), el CE Sant Gabriel (2015-16), la UE Vic (2013-15), el Gimnàstic de Tarragona (2009-13) i a les categories inferiors del CF Tortosa-Ebre (2006-09).
Carla Ventura:” vaig decidir donar-me un respir i buscava almenys un any menys exigent, on vaig fitxar pel Manu Lanzarote (Terrassa) equip de preferent amb l’objectiu de pujar a segona divisió́, el primer any no va ser possible i el segon quasi ho aconseguim però̀ va arribar el Covid-19 !.”
A principis d’agost el FC Terrassa (equip actual de segona divisió́) contactava amb Carla , i decideix tornar a la categoria on sempre ha jugat .
Carla valora molt positivament el seu fitxatge pel Terrassa: “ Acabo de complir els 30 i aquesta temporada ha estat una de les millors futbolísticament parlant, crec que aquest fet es el que m’ha tornat a obrir les portes de la segona divisió́ (1a nacional), fent que més d’un equip s’hagi interessat en el meu fixatge. Avui dia ens trobem complint la tercera setmana de pretemporada i la il·lusió́ i les ganes són les de sempre, espero que aconseguim els objectius i que el meu fitxatge serveixi per sumar.”
Carla Ventura va començar amb 5 anys amb el benjamí de l’Aldeana sent la única nena del club, amb el qual va estar jugant fins als 16 anys, on va realitzar el salt al femení amb el Tortosa Ebre.
La regidoria d’Acció Esportiva de l’ajuntament de l’Aldea felicita l’aldeana Carla Ventura per aquests  25 anys amb el futbol , és tot un exemple a seguir de superació i competitivitat .Tenim una aldeana de primera! .
Molts d’èxits amb el Terrassa!.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.