Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de l’Aldea per posar en servei el transport social

dimarts, 27 d’octubre del 2020


L’ens local rep una aportació de 3.000 euros de la Fundació “la Caixa” canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.


La col·laboració permetrà posar en marxa el servei de transport social destinat a persones amb problemes de mobilitat reduïda.  


Jaume Masana, Director Territorial Catalunya de CaixaBank, ha destacat que aquesta col·laboració entronca amb l’objectiu de l’Acció Social de CaixaBank de millorar la inclusió social de les persones . 


L’Aldea, 27 d’octubre de 2020


La Fundació “la Caixa” ha mostrat el seu suport, a través de CaixaBank, a l’Ajuntament de l’Aldea perquè pugui millorar l’assistència a les persones amb mobilitat reduïda gràcies al programa de transport social. 


El consistori ha rebut una col·laboració de la Fundació “la Caixa” de 3000 euros, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.


Gràcies a la col·laboració, l’Ajuntament de l’Aldea podrà millorar el transport social destinat a les persones de mobilitat reduïda perquè puguin desplaçar-se a serveis essencials com el Cap, els Serveis Socials o l’Ajuntament. 


La Regidoria de Foment a les Persones del consistori va detectar aquesta necessitat donades les particularitats de la localitat. L’Aldea té una estructura lineal, no té servei de transport públic i el nucli urbà està format per dos barris principals separats entre ells, diferents Ravals  separades del centre i un gran nombre d’habitatges disseminats. 



L’alcalde de l’Aldea Xavier Royo ha valorat molt positivament l’acord i ha recordat que “permetrà millorar la mobilitat al poble, sobretot a persones grans, sense vehicle propi o que tenen algun tipus de limitació”.


La col·laboració es va fer efectiva en una signatura a les instal·lacions de l’Ajuntament, on l’equip de govern va rebre representants de CaixaBank. 

Jaume Masana, Director Territorial Catalunya de CaixaBank,  ha destacat que aquesta col·laboració entronca amb l’objectiu de l’Acció Social de CaixaBank  de millorar la qualitat de vida i la inclusió de les persones amb alguna limitació de mobilitat.


L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per a tirar endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació “la Caixa” en favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, la gent gran i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionades amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per a donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.