La Vaqueria

Inici de les obres d’urbanització del Passeig de la Via

dimarts, 20 d’octubre de 2020


Des de l’Ajuntament de L’Aldea informem que s’han iniciat les obres d’urbanització del Passeig de la Via, aquesta actuació comportarà l’adequació en un passeig de l’antic traçat de la via al seu pas pel nucli urbà de L’Aldea, entre el carrer Lligallo de Carvallo i el camí de l’Ermita.

Aquest passeig tindrà una longitud de 400 m, el seu ferm serà en solució terrosa, ja que es pretén que sigui una zona verda al límit del nucli urbà, on es plantaran més de 70 arbres de diverses varietats com ara l’autòcton lledoner, però també d’altres que li donaran un aspecte molt atractiu con ara la paulònia i  tipuana.

A part es canalitzarà la cuneta existent per a l’evacuació de les aigües de pluja, s’instal·larà un carril bici que connectarà amb els existents tant al pàrquing de la via, com al camí de l’Ermita, s’instal·laran baranes de protecció, rampes d’accés i s’urbanitzarà de nou les zones d’accés al passeig.


Està previst que l’obra tingui una durada de 10 setmanes, per tant hauria d’estar finalitzada per Nadal i s’ha adjudicat a l’empresa Vent-i-Sol per un import de 204.000 € dels quals un 90% estaran subvencionats per la Diputació de Tarragona.

Per part de l’Ajuntament, s’està treballant en la segona fase del Passeig entre els Carrers de la Pau i Sant Joan, per iniciar com més aviat millor l’adequació d’aquest tram.

Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea: “Aquesta és una de les tres grans obres emblemàtiques que volem realitzar aquesta legislatura, guanyarem un gran espai verd, un nou lloc d’encontre i una altra cosa no menys important, donarem un gran canvi a la fisonomia del nostre poble, tal com ens havíem compromès amb la ciutadania.”

 

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/NP12012.pdf
 

Imatges Renders

https://www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/imatges/X1.png

https://www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/imatges/X2.png

https://www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/imatges/X4.png

https://www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/imatges/X5.png

https://www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/imatges/X6.png

https://www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/imatges/X7.png

https://www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/imatges/X8.png

Imatges roda de premsa i  a peu d’obra
https://bit.ly/3o5dQ4q
https://bit.ly/3m0Fbmz

 

Vídeo Renders

https://bit.ly/35v1fPJ

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.