La Vaqueria

L’Ajuntament informa que el Consell Comarcal del Baix Ebre ha tret la convocatòria del Premi a l’emprenedoria 2020

dijous, 8 d’octubre de 2020


Persones benefici
àries:

 

Podran participar en el premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors/es que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial en la comarca del Baix Ebre.

Es podran presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre de l’any 2019 i fins el 15 de novembre de 2020.

 

Dotació del premi:

 

1er premi: consistirà en una dotació econòmica i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. El projecte guanyador obtindrà també l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’empreses per fer l’acompanyament tècnic necessari del nou projecte.

 

Accèssit: a criteri del Jurat es podrà atorgar un accèssit. Aquest consistirà en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.

 

Lloc i termini de presentació:

 

La presentació de les propostes al Premi, amb tota la documentació requerida, s’han de presentar  preferentment a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Ebre. Data límit. 30 de novembre de 2020. 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.