Prealerta INUNCAT

dijous, 26 de novembre del 2020

 


Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta per Onatge, intensitat de pluja i acumulació de pluja.
A partir d’avui a la matinada començarà en les Terres de l’Ebre en la costa afectació per maregassa amb onades superiors als 2.5 metres d'alçada, coincidint en aquesta àrea precipitacions amb intensitat superior als 20mm en 30 minuts de forma local i totals acumulats de 100 mm en 24 hores.
El dissabte 28 de novembre l’avís per l’estat de la mar serà generalitzat per tota la costa catalana sent especialment intens en la zona nord-est i central on es poden donar un notable


mar de fons de l’est acompanyat de maregassa amb onades superiors als 2.5 metres d'alçada. L’avís per acumulació de pluges es traslladarà el dissabte a la zona nord-est en les comarques del Gironès de forma local amb totals acumulats de 100 mm en 24 hores. I les zones amb intensitat de pluja de 20 mm en 30 minuts amb xàfecs acompanyats de tempesta i localment amb ratxes de vent molt fortes a les comarques litorals entre Baix Camp i el Llobregat.
Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions municipals vinculades
a l'INUNCAT a http://interior.gencat.cat/inundacions







Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.