Ajuts per fomentar la incorporació de persones més grans de 45 anys al mercat de treball

dilluns, 1 de febrer del 2021


El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per fomentar la incorporació de persones més grans de 45 anys al mercat de treball. Aquesta convocatòria té l'objectiu d’incentivar les empreses per impulsar la contractació i la creació d'ocupació de les persones més grans de 45 anys que es troben en situació d'atur, apartades del mercat laboral i amb dificultats per reincorporar-s'hi.

El SOC subvenciona els contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 mesos, tret de la contractació de persones discapacitades que podrà ser màxim de 18 mesos. La jornada laboral a subvencionar està entre el 50% i el 100%.

La convocatòria s'adreça a persones físiques o jurídiques, i a les comunitats de béns amb capacitat per a contractar laboralment amb centre de treball a Catalunya. No es consideren entitats beneficiàries les administracions públiques i les seves entitats dependents o vinculades, les empreses d'inserció i les empreses de treball temporal. El termini de presentació de sol·licituds és des del 20 de gener fins al 20 de novembre de 2021, inclòs.

Concretament, aquesta mesura beneficiarà a les persones que es trobin en una de les situacions següents:

  • Persones en situació d'atur més grans de 45 anys. 
  • Inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya durant 6 mesos en els darrers 12 mesos anteriors a l’inici del contracte de treball.
  • No han d’haver prestat serveis a cap entitat mitjançant la modalitat de contractació de durada indefinida en els darrers 6 mesos.

Per a més informació: 

 https://bit.ly/3tfkVSw


Contacte:

incentiusmesgrans45.soc@gencat.cat

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.