Concurs InstaCarnaval 2021

dimarts, 9 de febrer del 2021

 

La regidoria de Festes ha preparat un carnaval virtual per a que tots els aldeans puguin gaudir el dissabte 13 de febrer, disfressant-se a casa seua i compartint  les fotos a les xarxes per poder optar als premis. A més els acompanyarà una edició especial de Balkotrònik  de 18 a 20 h pels altaveus de la població, i també es podrà escoltar des de  Antena Aldaia 107.0 FM i www.antenaaldaia.com .

Josep Franch, regidor de Festes : “Des de la regidoria de Festes hem proposat aquest concurs amb la voluntat de seguir consolidant el Carnaval de l’Aldea. La crisi del COVID no ens permetrà fer la rua característica d’aquesta festa, però els aldeans i les aldeanes tenim capacitat per reinventar-nos i per això enguany us presentem aquest Carnaval diferent, però no menys divertit. A més a més, els premis s’entregaran en forma de vals per bescanviar als comerç local per tal d’ajudar a reactivar l’economia local. Ja ho sabeu, a preparar la càmera i la disfressa i.... enguany: #carnavalCotoBarraca.

La regidoria de Festes ha afegit als premi una categoria de premi especial de 150 € , també en vals de compra bescanviables, per les colles que facin una foto-collage de la seua comparsa, fotografiant -se individualment des de les seues respectives llars.

Cartell
https://bit.ly/3jqTMHX

Díptic
https://bit.ly/3txsPad

Bases
https://bit.ly/3cOQjRZ

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.