La Vaqueria

馃敶 Obert el tr脿mit d’inscripci贸 pr猫via de l’ajut extraordinari dirigit a persones treballadores afectades per un expedient de regulaci贸 temporal d’ocupaci贸 (ERTO) com a conseq眉猫ncia de la COVID-19

dimecres, 10 de febrer de 2021


L’Ajuntament informa que el Departament de Treball, Afers Socials i Fam铆lies ha obert el tr脿mit d’inscripci贸 pr猫via de l’ajut extraordinari dirigit a persones treballadores afectades per un expedient de regulaci贸 temporal d’ocupaci贸 (ERTO) com a conseq眉猫ncia de la COVID-19 i a persones amb contracte fix discontinu benefici脿ries de la prestaci贸 extraordin脿ria.

La presentaci贸 del formulari d’inscripci贸 pr猫via 茅s condici贸 necess脿ria per a poder percebre l’ajut extraordinari, el qual est脿 disponible a l’espai de Tr脿mits de la Seu electr貌nica de la Generalitat de Catalunya (https://web.gencat.cat/ca/tramits), cercant el tr脿mit “Inscripci贸 pr猫via a l’ajut extraordinari per a persones treballadores afectades per un ERTO derivat de la COVID-19 i per a persones amb contracte fix discontinu benefici脿ries de la prestaci贸 extraordin脿ria”

Termini per efectuar la inscripci贸 pr猫via: des de les 9:00 hores del dia 15 de febrer de 2021 i fins a les 15:00 hores del dia 25 de febrer de 2021.

Els requisits per accedir a la inscripci贸 pr猫via estan contemplats al DOGC n煤m. 8336, de 8 de febrer de 2021. ORDRE TSF/33/2021, de 5 de febrer.


https://www.laldea.cat/sites/default/files/uploads/dep.treball_erto.pdf

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Av铆s Legal i Pol铆tica de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.