🔴 Convocatòria de subvencions a petits comerços i establiments de restauració del municipi de L'Aldea 2021

dijous, 11 de març de 2021

 


En data 10 de març de 2021 ha sortit publicada la convocatòria al BOP de Tarragona per a la concessió de subvencions a petits comerços i establiments de restauració del municipi de L'Aldea 2021.

A continuació es relacionen les tres línies de subvencions juntament amb les bases i la documentació que cal presentar per a acollir-se:

- Línia de subvencions de l’annex 1: Bases específiques reguladores de les subvencions municipals per als petits comerços, reformes i nova creació, exercici 2021.

- Línia de subvencions de l’annex 2: Bases específiques reguladores de les subvencions municipals per als petits comerços per tal d’afrontar les despeses necessàries per a la implantació de mesures de protecció sanitària a causa de la pandèmia de la COVID-19.

- Línia de subvencions de l’annex 3: Bases específiques reguladores d’incentius per als establiments comercials i de restauració del municipi afectats per les mesures en matèria de salut pública.

El termini per acollir-se a les línies de subvencions finalitza el 30 de novembre de 2021.

Per a més informació podeu trucar al Departament de Subvencions de l'Ajuntament de L'Aldea al telèfon 977 45 00 12 en horari d'oficines de 9:00 hores a 14:00 hores.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.