🟣 Dia internacional de les Dones

dijous, 4 de març de 2021

 


La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Aldea i en motiu del dia Internacional de les Dones ,ha preparat la difusió per les xarxes de vídeos informatius de 9 dones que han deixat petjada a la societat per les seues gestes històriques  dins dels seus  respectius camps. Activistes, científiques, esportistes, totes elles ens han de fer reflexionar sobre les greus discriminacions que a dia d’avui encara s’exerceixen sobre les dones aquesta societat actual.

Berta Royo regidora d’Igualtat: “Davant la situació que estem vivint i les mesures que ens imposa la COVID-19, no podem organitzar les activitats que un dia així és mereix. Tot i això, hem preparat diferents difusions, les quals plasmen un reconeixement al Dia Internacional de les Dones, en format fotos i àudios de dones d’arreu del món, de diferents anys i èpoques.

 

Espero que ho mireu i vos agradi, són exemples de lluita, que ens poden servir per pensar que totes podem ser una d’elles i aconseguir el que elles han aconseguit. Hem de ser conscients que la lluita en aquest tema, no és fàcil, hi ha molt a fer encara, la nova situació no ajuda i la fa més difícil.

Vull agrair a Mar Vivas, el seu ajut per poder preparar i posar la veu en off  a aquestes 9 vídeo càpsules informatives .

Gràcies Mar !.

Els  vídeos es llançaran diàriament per les xarxes a partir d’avui dijous fins dilluns 8 de març, que tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec de la Tinent Alcalde Irene Negre i la  regidora d’Igualtat  Berta Royo  en format vídeo.

   

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.