Ajut extraordinari adreçat a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19 i a persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària.

dimarts, 29 de juny del 2021

 


L’Ajuntament informa que el Departament d’Empresa i Treball ha obert el tràmit d’inscripció prèvia de l’ajut extraordinari adreçat a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19 i a persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària.

La presentació del formulari d’inscripció prèvia és condició necessària per a poder percebre l’ajut extraordinari, sempre que es compleixin els requisits establerts a l’article 5 de la ORDRE EMT/137/2021, publicada al DOGC núm. 8445, de 29 de juny de 2021.

Termini per efectuar la inscripció prèvia: des de les 9:00 hores del dia 5 de juliol de 2021 i fins a les 15:00 hores del dia 15 de juliol de 2021.

Lloc de presentació: (https://web.gencat.cat/ca/tramits),  cercant el tràmit “Inscripció prèvia a l’ajut extraordinari per a persones treballadores afectades per un ERTO derivat de la COVID-19 i per a persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària”.


ordre empresa

https://bit.ly/3h3lPO1

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.