MOBILITAT VIRTUAL ERASMUS + INSTITUT DE CAMARLES 31 de maig al 4 de juny

divendres, 11 de juny del 2021

 


Durant la setmana del 31 de  maig al 4 de juny els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Camarles han participat en una mobilitat virtual dins del programa Erasmus+ Integrated Learning Challenges. Aquesta mobilitat substitueix una mobilitat física que s’hauria d’haver fet a Corfú , però que a causa de la pandèmia, s’ha hagut de suspendre.

El tema de la mobilitat era “ Aigua i art” i per tant totes les tasques portades a terme van estar basades en el cinema, teatre, literatura, arts plàstiques,música i dansa.

Els alumnes van presentar la cançó del projecte, la lletra de la qual va ser escrita entre tots els alumnes del  projecte i la música va ser composada pel professor de música del nostre institut Leo Pérez. També es va fer un vídeoclip amb les fotografíes fetes pels alumnes sobre l’aigua que van presentar prèviament  a una competició de fotografia.

També es van presentar i llegir històries curtes escrites conjuntament amb alumnes dels altres països. Els nostres alumnes, concretament ,van escriure sis adaptacions d’històries famoses on el tema de l’aigua és present. Aquestes històries les van escriure col.laborativament amb els alumnes de Grècia i Eslovàquia emprant un programa per a escriure històries anomenat Story Jumper. Els alumnes d’Alemanya, Bulgària i Romania van presentar també deu històries curtes de diversa temàtica amb il.lustracions pròpies.

Els alumnes van fer audicions a cada país i les van mostrar als altres. Els nostres alumnes van tocar quatre cançons amb la flauta. Els alumnes d’altres països van cantar i van ballar danses tradicionals.

També es van veure diverses pel.lícules d’animació que ens van portar a discussions sobre diferents temes emprant la plataforma del projecte TwinSpace.

Un altre  dia el vam dedicar a jocs i a crear Escape Rooms virtuals amb Genially. Primer,  els alumnes van atendre a una classe en directe des d’Alemanya sobre l’aplicació i després van crear en grups les seves Escape rooms sobre “Aigua i art”

L’últim dia, els alumnes de Grècia van fer una obra de teatre que vam veure en streaming i vam dedicar unes hores al còmic, concretament el còmic “Across the river Stynx”. Els alumnes van haver de crear el capítol 14 del llibre.

En fi, una setmana plena d’activitats artístiques que han fet que els alumnes treballin col.laborativament amb els seus companys de projecte dels altres països i que coneguin una mica més sobre les seves cultures i tradicions. Els alumnes han estat aprenent sobre art i literatura emprant la llengua anglesa com a llengua vehicular.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.