Nou intinerari formatiu Unió de Pagesos. Fas venda directa o de proximitat? (2a edició). Aprendre i créixer professionalment

dijous, 3 de juny del 2021


 

 


Totalment online, per seguir qualsevol dels diferents mòduls des d’on vulguis i quan vulguis Aprèn novetats clau per afrontar els nous reptes del sector agrari Fes networking amb altres professionals i compartiment experiències valuoses

 

 


 Curs subvencionat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya

 

Programa:

Mòdul 1
Comerç agroalimentari: Normativa que l'afecta + Estratègies de màrqueting / Curs especialment complet, amb temàtiques orientades a la comercialització, des de la normativa sobre comerç i etiquetatge, passant per tècniques de venda i gestió de client, i fins a la creació del teu propi relat de marca i continguts que et diferenciïn dels competidors, tant en entorns digitals com offline.
Durada total: 18 hores. Del 10 al 17 de juny.

Mòdul 2
Ús de les xarxes i la plataforma virtual / Curs centrat en l'ús de xarxes socials i plataformes virtuals, per aprendre a utilitzar el back office d’una plataforma virtual, desenvolupar-la, parts d'un web, administració de textos, imatges, vídeos, etc.
Durada total: 10 hores Del 18 al 21 de juny

Mòdul 3
Registres administratius necessaris en l’elaboració i comercialització dels productes agroalimentaris / Curs centrat en aspectes com els diferents registres administratius per fer venda directa agroalimentària, el REGEPA, el REGA, el registre municipal, el Registre sanitari (RSIPAC i RGSA), o el Registre d’indústries agràries i alimentàries de Catalunya (RIAAC).
Durada total: 2 hores Del 22 al 23 de juny

Mòdul 4
Prevenció en l’àmbit agroalimentari / Curs centrat en la Llei de Prevenció de Riscos: normativa bàsica, prevenció, seguretat, higiene, ergonomia, psicosociologia i medicina del treball, obligacions de l’empresa en matèria de salut laboral i obligacions de les persones treballadores.
Durada total: 5 hores Del 23 al 25 de juny

Inscripcions: envieu-nos fotocòpia del DNI/NIE + fotocòpia de l’últim rebut de pagament al Règim Especial de Treballadors Autònoms, o bé la de la capçalera de la nòmina, o bé de l’alta a l’atur. Alhora, feu-nos arribar emplenades la fitxa d'alumne i la de sol·licitud oficial. Contacteu amb nosaltres per a qualsevol dubte: Xesca Abelló xabello@uniopagesos.cat / 607 810 036.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.